Jeśli jesteś właścicielem tej strony, możesz wyłączyć reklamę poniżej zmieniając pakiet na PRO lub VIP w panelu naszego hostingu już od 4zł!
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

CB Radio DX Klub ZULU TANGO

CB Radio - radia CB - anteny - mikrofony - akcesoria
Teraz jest wtorek, 13 lis 2018, 07:28
  • Zobacz swoje posty
  • FAQ
  • Zarejestruj
  • MULTI-LANGUAGE INFO
  • Zaloguj

  • Strefa czasowa: UTC + 1

    Szukaj na forum

    Twoja wyszukiwarka







    Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
    Autor Wiadomość
     Tytuł: Radiotelefon Radmor3013/9
    PostNapisane: piątek, 30 mar 2012, 10:26 
    Offline
    Nowicjusz
    Nowicjusz

    Dołączył(a): piątek, 16 mar 2012, 12:44
    Posty: 5
    Lokalizacja: Iława
    Radio: cb president Wilson
    Antena: President
    Mic: president
    Tym razem szukam schematu radiotelefonu Radmor3013/9.Sprzęt mam na łódce,podczas wiosennych porządków,zerwał się z zaczepów...upadł.Po ponownym zamocowaniu,włączeniu zasilania ,słychać tylko próbę załączania przekaźnika.Nic więcej .Sprzęt otrzymałem w prezencie,sprawny działał 3 lata ,bezawaryjnie.Przed próbą naprawy ,przydałby się schemacik.Googlowanie....bezskuteczne :!: .Może ktoś z kolegów pomoże ? :roll:


    Góra
     Zobacz profil Wyślij e-mail  
     
     Tytuł: Re: Radiotelefon Radmor3013/9
    PostNapisane: piątek, 30 mar 2012, 16:27 
    Offline
    Zaawansowany
    Zaawansowany

    Dołączył(a): niedziela, 26 wrz 2010, 21:11
    Posty: 81
    Radio: SuperStar 3900
    Jest sens naprawiać murzynka? Chyba tylko do kolekcji zapalonego kolekcjonera radyjek lub kogoś kto lubi dłubać w starociach. Radmor 3013/9 widziałem do kupienia 3-4 miesiące temu za 30zł, a Radmor 3011/3 za 20zł.


    Góra
     Zobacz profil Wyślij e-mail  
     
     Tytuł: Re: Radiotelefon Radmor3013/9
    PostNapisane: sobota, 31 mar 2012, 17:19 
    Offline
    Nowicjusz
    Nowicjusz

    Dołączył(a): piątek, 16 mar 2012, 12:44
    Posty: 5
    Lokalizacja: Iława
    Radio: cb president Wilson
    Antena: President
    Mic: president
    W sumie to Kolego ...hmm masz rację ,pozostaje jednak owo "ale"...rozebrałem radyjko,przy próbach włączania,przekaźnik (jak pisałem na początku)nie potrafi "skleić styków",a więc nie podaje napięć dalej.Teraz moje pytanie :czy przekaźnik od tv zastąpi ten (myślę ,że uszkodzony)oryginalny ?Znalazłem schemat od 3013/7


    Góra
     Zobacz profil Wyślij e-mail  
     
    Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
    Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

    Strefa czasowa: UTC + 1


    Kto przegląda forum

    Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


    Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
    Nie możesz odpowiadać w wątkach
    Nie możesz edytować swoich postów
    Nie możesz usuwać swoich postów
    Nie możesz dodawać załączników

    Szukaj:
    Skocz do:  
    cron
    Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group  
    Partnerzy CB-radio  CB radio

    phpBB SEO